Verhuur 1.5 trailer (rijbewijs B)

 

Uw vertrouwde oplossing voor het vervoeren van uw paard of pony.

Verhuur 1.5paardstrailer

 

Bij ons kan u kiezen uit de Ifor Williams of de Weijer 1.5p trailer. Beide trailers zijn voorzien van een aluminium bodem en hebben een hele goede wegligging. Enige verschil is dat de Ifor een vooruitstap heeft, dit kan handig zijn voor paarden die moeilijker laden of niet graag achterwaards de trailer af gaan.

 

In april 2019 zullen wij ons assortiment uitbreiden met een 1.5paards trailer met zadelkamer.

De Ifor Williams 1.5 paardstrailer heeft net zoals onze Weijer een MTM van 1300kg. U hebt minimaal een B-rijbewijs nodig en is dus ideaal voor het vervoer van 1 paard of voor een merrie met veulen.

 

Opgelet! De combinatie trailer + auto moet gelijk zijn of kleiner dan MTM 3500kg voor rijbewijs B!

 

Door de ruimte in de trailer kan u uw paard probleemloos in de trailer opzadelen, ideaal voor jonge paarden of bij regenweer.

Huurprijzen (incl. BTW)

 

 

 

 

Bij een hele dag hebt u steeds de mogelijkheid de trailer de avond voordien op te halen zodat u de volgende dag zonder extra over en weer rijden kan vertrekken. Wanneer u liever een halve dag huurt kan u kiezen om de trailer te reserveren in de voormiddag ( = 8u - 12u ) of in de namiddag (= 14u-18u ). In overleg kunnen deze uren eveneens aangepast worden. Bij ophaling de avond voordien wordt er steeds een volledige dag aangerekend.

Ophalen en terugbrengen kan steeds na afspraak.

 

Opgelet!

Bij terugkomst dient de trailer steeds met water uitgekuisd te worden en volledig proper te zijn. Zoniet wordt er een bedrag aangerekend van €20.

Wens u graag voor een nog langere periode te huren? Contacteer ons voor een extra korting!

 

Waarborg = €150