Verhuur 2paards trailer

 

Uw vertrouwde oplossing voor het vervoeren van uw paard of pony.

Verhuur 2paardstrailer

 

Recent hebben we eveneens een nieuwe 2 paard ifor williams aangekocht. Deze trailer is oersterk en vooral extra ruim, zodat ook de grotere paarden probleemloos vervoerd kunnen worden.

 

Het is nu ook eveneens mogelijk om de trailer te huren zonder tussenschot! Dit is ideaal voor trekpaarden, merrie's met veulen of als uw paard gewoon liever wat ruimer staat.

 

Voor het huren van een twee paards trailer dient U in het bezit te zijn van rijbewijs BE en een wagen die +2600kg kan trekken.

 

Huurprijzen (incl. BTW)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een hele dag hebt u steeds de mogelijkheid de trailer de avond voordien op te halen zodat u de volgende dag zonder extra over en weer rijden kan vertrekken. Wanneer u liever een halve dag huurt kan u kiezen om de trailer te reserveren in de voormiddag ( = 8u - 12u ) of in de namiddag (= 14u-18u ). In overleg kunnen deze uren eveneens aangepast worden. Bij ophaling de avond voordien wordt er steeds een volledige dag aangerekend.

Ophalen en terugbrengen kan steeds na afspraak.

 

Opgelet!

Bij terugkomst dient de trailer steeds met water uitgekuisd te worden en volledig proper te zijn. Zoniet wordt er een bedrag aangerekend van €20.

Wens u graag voor een nog langere periode te huren? Contacteer ons voor een extra korting!

waarborg = €150